perjantai 8. kesäkuuta 2012

Kiireinen kesäkuu.

Njuu, lomat on alkaneet aikaa sitten ja toukokuu oli osaltani leppoisaa rentoiluaikaa. Nyt kesäkuussa vaan kesäopiskelut pitäisi pistää urakalla käyntiin. On esseetä raaputeltavana ja kirjallisuustentti tentittävänä. Mutta eiköhän niistä kunnialla selviä!
Kävimme tosiaan siskon ja äiteen kanssa reissun Puolan suunnalla(Gdanskissa) toukokuun 23-28 päivä. Niistä kuvia ja tunnelmia siis! ;>



    



Matkaanmatkaan, joko mennään?

Vieressä innostuneen jännittynyt reissuunlähtijä matkalla vasta Oulun lentokentälle!

Passi mukana? ON!
Entä hammasharja? ON!

Eli siis reissu voi alkaa ((:


Katukuvaa vanhastakaupungista.

Rakastuin tämäntyylisiin rakennuksiin, joihin törmäsi vanhan keskustan alueella tallustaessa. Muutenkin rakennukset olivat kauniita pihaistutuksineen. Esimerkiksi hotellimme lähiympäristö oli kerrassaan luomoava !

Tämä kyseinen rakennus herätti mielenkiintoni FOR RENT kyltistä, joka herätti toiveita lottovoitosta. Potilla tietty lähtisi tuosta tupasesta koti minullekkin!







   Sopot

   Seuraavat kaksi kuvaa on otettu Sopotista, joka on ranta-alue n.20 kilometrin päästä Gdanskista. Ehottomasti kannattee käyvvä! 

Sanottasko, että jos on lyhyt loma tiedossa, nii hotelli ehkä on ihan fiksua nimenomaan Sopotin alueelta hommata. Etenkin jos haluaa päästä ns. "vähällä" ja rentoutua.

Meijjän harmiksi ilmat ei ollu lämpimimmillään, mutta tarkeni tuolla ottaa vähän aurinkoakin!
















Jäätelöä!

Olipas muuten mahtavat jäätelötiskit. Tässä vain osa itse tiskin pittuudesta. Rakastuin taas<3 Otin itte pistaasijäätelöä mikä ei harmikseni kuulunut kyllä lemppareihini.. Uskon, että joku marjaisa jäätelö olisi juuri sillä hetkellä ollut enempi mieleen.




 Kaffeilla aurinkoisella terassilla.

Jälkkäriksi kivan kirpsakka omenamousse tiramisuvaahdolla päällystettynä. Oli ihan namia, mutta aikamoisen kirpee ja iso annos yksin syötäväksi. Onneksi mulla oli apureita. Annos muistaakseni maksoi 11 zlotya, mikä on reilusti alle neljä euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti